getuigenissen

Vice Kampioen van Belgie

Vice Kampioen van Belgie

Jurgen Ronsse: Sportschutter IPSC en AIPSC... Vice Kampioen Belgie 2015

 

In februari 2015 sloeg het noodlot toe,na een val van de trap de linkerpols op 4 plaatsen gebroken . Na de diagnose van de dokter realiseerde ik snel dat een top 3 plaats dit jaar een moeilijk haalbare kaart ging worden waardoor ik waarschijnlijk ook het ticket voor het Europese Kampioenschap in 2016 zou verliezen.

Na 7 lastige weken met externe fixator afspraak gemaakt met Wim. Ik ken Wim al geruime tijd, had een paar jaar terug mijn knieblessure perfect behandeld, en kende zijn directe en doelgerichte (persoonlijke ) aanpak.

In het begin veel pijn maar na een aantal sessies begon ik een klein lichtje in de tunnel te zien....mobiliteit begon te groeien alsook de kracht . Wim schuwde zelfs niet een aantal sessies met mijn pistool om nog doelgerichter te werken en zo kon ik begin april mijn trainingen hervatten. Moeilijk in het begin maar met Wim’s begeleiding kon ik mijn plaats snel terugvinden in het circuit. En met succes.....

Dankzij Wim werd ik terug vicekampioen en heb ik mijn deelname ticket voor European Handgun Championship 2016 in Hongarije.